ORUVA bouwt!

Toen in de zomer werd beslist dat we als Oruva zijnde niet zouden gaan bouwen was dit een zware klap voor ons. Na een dergelijke beslissing is ook de toekomst een vaag iets. Op 30 oktober hebben we in een ledenvergadering de problemen op tafel gelegd en naar oplossingen gezocht. Met het grootste probleem: een tekort aan helpende handjes.

De oplossing: rond de 10 (of meer) nieuwe leden erbij zien te krijgen om uberhaupt een wagen te kunnen bouwen in de tijd die ervoor staat. Na anderhalve maand reclame maken en rondvragen stond de teller afgelopen vrijdag (11-12-2015) op 8 nieuwe leden met een goede technische, creatieve, actieve achtergrond.

Dit was voor de aanwezige en de ontwerpers goed genoeg om aan de slag te gaan met het tekenen van een wagen en het bouwen van een maquette. Deze avond heeft er ook een kleine brainstorm plaatsgevonden over het thema ‘’Fantastische Visioenen’’.

Het algemene Visioen voor Oruva is: We gaan in 2016 een wagen op de weg zetten die binnen onze kennis en kunde zal liggen.

 

Ondertussen ben je nog steeds vrij om je aan te melden bij ons, want het werven van leden zal nog steeds doorgaan. Stuur een mail naar oruvasecretariaat@gmail.com