Het prikweekend is begonnen!

Vanaf nu is de tent geopend tot dat deze afgebroken word op zondagochtend. Het prikweekend is begonnen!
 
Vanaf 13:00 uur gaan we plukken op ons eigen veld. En vanaf ongeveer 18:00 zijn er bloemen in de tent. We zouden graag zien dat iedereen komt helpen met voorprikken en prikken. Voor een hapje en een drankje word gezorgd. Dus kom allemaal.
 
Morgen is de tent ook de gehele dag en nacht geopend en zijn wederom alle handjes welkom om te helpen prikken en voorprikken, neem al je vrienden, familie en kennissen mee. Wederom word er geregeld voor een hapje en een drankje gezorgd.
 
Zondagochtend als de wagen klaar is word deze naar buiten gereden, waarna er word begonnen met het afbreken van de tent. We willen deze graag zo ver als mogelijk afgebroken hebben op zondagochtend. Dus ook hier zijn ALLE handjes welkom. Hoe meer mensen hoe lichter dit karwei is. IEDEREEN kan IETS.
 
Kom dit weekend gezellig helpen in onze corsotent aan de kerkhofstraat. Iedereen is welkom en het is altijd gezellig.
 
 Schermafbeelding 2016-09-03 om 19.23.50
IMG_1550