Corso 2017 zonder Oruva

Hallo aan allen,
Wij hebben met de leden van bloemencorso buurtschap Oruva een overleg gehad over het wel of niet mee bouwen aan een bloemencorso wagen voor dit jaar. En we zijn tot de conclusie moeten komen dat het niet rechtvaardig zou zijn om te gaan beginnen, met de wetenschap dat we het moeilijk zo niet onmogelijk zouden gaan krijgen dit jaar. Dit vooral vanwege het feit dat er nog zoveel dingen te doen zijn zoals het bloemenveld, de verplaatsing van de containers bij de nissenhut, aanschaf trailers en verplaatsing van de containers op de bouwplaats (de gemeente heeft plannen met de plek waar de containers nu (semi) permanent staan) en natuurlijk het bouwen van een bloemencorsowagen en alle vele kleine dingen die er daar nog eens bijkomen. En dan ook nog de zorg dat alles op het einde van het jaar betaalt is. En met de beschikbare handen word die opgave een te grote druk, waardoor we mogelijk uit het oog dreigen te gaan verliezen wat het mooie aan het bloemencorso is “en dat is met zijn allen iets leuks en gezellig samen doen“.
En daarom helaas dit jaar geen tent namens Oruva, waarin we een prachtig sprookje tot leven hadden kunnen verwekken in een bloemencorsowagen.